Centerslagteren

10. Thai skinke med peanuts og ingefær

10. Thai skinke med peanuts og ingefær

Ingredienser

  • 500 g skinkekød i tern
  • 3 spsk. rød karrypasta
  • 2 tsk. stødt karry
  • 2 spsk. fiskesauce
  • 2 spsk. palmesukker
  • 4 spsk. friskrevet ingefær
  • 1 spsk. raps- eller olivenolie
  • 5 dl kyllingefond
  • 4 spsk. Tamarin paste
  • 2 spsk. peanuts
  • 4 dl jasminris

Kom kødet i en frysepose sammen med rød karrypasta, stødt karry, fiskesauce, palmesukker og halvdelen af den revne ingefær. Bind en knude på posen og gnid marinaden godt ind i kødet. Lad kødet marinere i mindst 1 time - gerne natten over.

Varm olien i en wok og steg kødet inkl. marinade i 2-3 minutter. ved meget høj varme. Tilsæt fond og Tamarin paste og lad kødet simre i 20-30 minutter, indtil saucen er tyk.

Kog risene som angivet på emballagen.

Smag saucen til med fiskesauce og sukker. Top med resten af den friske ingefær og peanuts. Servér med ris kogt efter posens anvisning.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.