Centerslagteren

Sæsonkassen indeholder 8-10 lækre udskæringer og hjemmelavede færdigretter.

Produkterne i kassen er årstidsbestemt – og der følger naturligvis inspiration med i form af spændende opskrifter.

Sæsonkassen

August 2020

8 grillpølser
1 flankesteak
4 Mexico-koteletter
1 kalveculotte
4 sous vide revelsben BBQ
Slagter gourmet-færdigret (2 stk.)
700 g hakket oksekød
700 g hakket skinkekød

DKK 995,00

Hent opskrifter

September 2020

700 g oksestrimler
1 hamburgerryg
4 vikingekøller
4 fyldte unghanebryster
Slagter gourmet-færdigret (2 stk.)
4 wienerschnitzler
1 rosettesteg
700 g hakket oksekød
700 g hakket skinkekød

DKK 995,00

Hent opskrifter

Oktober 2020

Skank af gris (2 stk.)
750 g simregryde
Slagterbacon
Slagter gourmet-færdigret (2 stk.)
1200 g oksehaler
12 stk. kæber af gris
1 fyldt rullesteg
700 g hakket oksekød
700 g hakket skinkekød

DKK 995,00

Hent opskrifter

Vi har gjort det nemt for dig – vi har sammensat Ugens Kødpakke med kvalitetskød til hele ugen.

Der er naturligvis opskrifter med, så hverdagens madlavning bliver lettere – men stadig med kvalitetsråvarer.

Ugens Kødpakke

Uge 38

1,2 kg hamburgerryg
4 stk. skinkeschnitzler
600 g hakket kalve- og skinkekød
4 stk. røgede kyllingelår
600 g bankekød

DKK 349,00

Hent opskrifter

Uge 39

600 g hakket skinkekød
1 stk. landkylling
750 g panderet
(med kalvekød og porrer)
1 stk. forloren hare
600 g bankekød

DKK 349,00

Hent opskrifter

Uge 40

600 g hakket oksekød
4 stk. skinke Gordon bleu
600 g skinkekød i tern
1 stk. citronskinke
1 kg bacon

DKK 349,00

Hent opskrifter

Kødpakker

Alt kød er dansk.
Skal bestilles dagen før inden kl. 13.00 til afhentning næste dag.

Kødboks 1

4 stk. koteletter (vægt 400 g).
4 stk. krydderschnitzler (vægt 500 g).
500 g hakket svinekød (max. 12 % fedt).
500 g hakket oksesmåkød (max. 12 % fedt).
500 g medister.
500 g skinkekød i strimler.
500 g svinelever i skiver.

Pr. kødboks. Kr. 350,00

Kødboks 2

2 x 500 g hakket svinekød (max. 12 % fedt).
2x 500 g hakket Oksesmåkød (max. 12 % fedt).
2x 500 g medister.
2x 500 g kalvelever i skiver.
1 kg svinekam.
1 kg oksegrydesteg.
3 kg kødfulde stegeben.
4 stk. Rhodos koteletter (vægt 600 g).
4 stk kyllingebryst (vægt 500 g).

Pr. kødboks. Kr. 800,00

Kødboks 3

2 x 300 g bacon i skiver.
2 x 400 g oksekød i strimler.
2 x 400 g skinkekød i tern.
2 x 500 g hakket oksesmåkød (max. 10 % fedt).
2 x 500 g hakket svinesmåkød (max 12 % fedt).
1 kg kalvegrydesteg.
2 stk. svinemørbrad (vægt 900 g).
4 stk. oksetykstegs bøffer (vægt 600 g).
10 stk. fad koteletter (vægt 1 kg).
12 skiver stegeflæsk (vægt 1 kg).

Pr. kødboks. Kr. 1010,00

Kødboks 4

4 stk. wienerschnitzler (vægt 800 g).
4 stk. marineret nakkekoteletter (vægt 500 g).
4 stk. højrebsbøffer (vægt 700 g).
4 stk. lammeculotter (vægt 1 kg).
4 stk. marineret plankebøffer af nakkefile (vægt 800 g).
4 stk. XL koteletter (vægt 1 kg).
4 stk. oksehvidløgssteaks (vægt 600 g).
2 x 5 Hjemmelavet grillpølser (vægt 1 kg).
3 x 500 g hakket svinesmåkød (max 12 % fedt).
3 x 500 g hakket Oksesmåkød (max 12 % fedt).
1,2 kg oksegrydesteg.
1,2 kg ribbenssteg.
20 skiver stegeflæsk (vægt ca. 1,2 kg).

Pr. kødbox. Kr. 1700,00

Kødboks 5

(Luksus til weekenden)

2 stk Côte de bæuf (vægt 800 g).
Kødkvægsculotte (vægt 1,5 kg).
2 stk. Rib Eye (vægt 600 g).
2 stk Côte de Pork (vægt 800 g).
1 stk. Rokkedals kylling (vægt 1,4 kg).
1,2 kg porchettasteg.

Pr. kødbox. Kr. 1500,00

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.